Contact

Tel: 0765 640 029

email: sales@mac-cosmetics-usa.roVideos

Fashion Week


Halloween Face OffTehnici de aplicare a machiajului


Aplicarea pudrei (libere sau compacte)

Pudra nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj, rolul acestela fiind acela de a proteja, de a indeparta luciul neplacut, oferind astfel tenului un aspect mat si catifelat. Ea mai are un rol despre care nu prea se stie, "fixeaza" fardul!

1. Foloseste pensula mare pentru pudra.

2. Incarca usor pudra compacta sau pulbere usor pe virful pensulei.

3. Incepe de pe nas, inspre obraz, oprind aplicarea pudrei la linia parului.

4. Continua aplicarea pudrei pe obraz, apoi inspre linia maxilarului.

5. Aplica pudra si pe frunte, cu miscari dinspre sprincene inspre linia parului.


Aplicarea fondului de ten pudra

Ce este fondul de ten pudra? Este un fond de ten care se manifesta ca un lichid, dar dupa aplicare seamana cu pudra, absorbind excesul de sebum si rezistind pe tot parcursul zilei.  Avantajul este ca asigura o aplicare usoara si nu necesita aplicarea pudrei de fata pentru acoperire completa.

1. Foloseste pensula pentru fond de ten pudra sau buretelul triunghiular.

2. Cu miscari circulare, incarca virful pensulei sau a buretelului cu fond de ten pudra.

3. Aplica cu miscari circulare pe toata fata, evitind zona din jurul ochilor. Aplicarea este uniforma, avind ca rezultat o imbinare perfecta, de pudra.

4. Pentru acoperire suplimentara, aplicarea se face in acelasi mod.

5. Acorda mai multa atentie la acoperirea zonelor mai greu accesibile, cum sint aripile nasului si santul nazo-labial.


Aplicarea fondului de ten lichid sau crema

Se realizeaza fie cu un burete, fie cu ajutorul degetelor. Specialistii in machiaj spun ca buretele asigura mai mult control si mai multa uniformit= ate in aplicare, insa se utilizeaza mai mult produs.

1. Incarca partea laterala a pensulei sau a buretelului cu fond de ten lichid sau crema.

2. Incepe cu aripa nasului nasul, cu miscari de sus in jos.

3. Continua cu obrazul, incepind de la linia nasului, pina la linia parului. Continua apli= carea pe partea inferioara a obrazului, cu miscari de sus in jos, pina la linia maxilarului.

4. Continua aplicarea pe barbie, cu miscari de sus in jos, pina la linia maxilarului. Aplica usor si in jurul buzelor.

5.Aplica si pe frunte, cu miscari de jos in sus, de la sprincene inspre linia parului. Aplica si pe timple, cu miscari descendente.


Aplicarea fardului de obraz

Fardul de obraz reprezinta un element esential in orice trusa de machiaj. Chiar si pentru persoanele care nu folosesc prea mult machiaj sau folosesc unul soft, putin fard de obraz reprezinta o atingere ce va insenina orice chip

1. Foloseste pensula pentru fard de obraz.

2. Incarca virful si partea laterala a pensulei cu o cantitate mica de fard.

3. Aplica fardul cu virful pensulei mai intii pe pometi.

4. Estompeaza culoarea, cu partea laterala a pensulei, cu miscare dinspre pometi inspre linia parului, urmind unghiul natural al pometilor.

5. Pentru un efect natural, poti sa aplici usor culoare atit pe frunte, dinspre nas inspre linia parului, precum si sub buza inferioara, pe barbie.


Aplicarea fardului de ochi

Ochii reprezinta zona perfecta pentru a evidentia si amplifica anumite trasaturi prin machiaj. Si ochii au nevoie de curatare si hidratare inainte de a fi aplicat machiajul, astfel incat in etapa de curatare si hidratare a tenului este necesara si aplicarea unor produse de ingrijire si hidratare in zona ochilor

1. Foloseste pensula pentru fard de ochi.

2. Incarca virful si partea laterala a pensulei cu o cantitate mica de fard.

3. Aplica fardul de ochi pe pleoapa superioara, deasupra liniei genelor, incepind prin a puncta in coltul intern al ochiului. Continua trasarea liniei inspre coltul extern. Aceasta aplicare va pune in evidenta forma ochilor.

4. Repeta miscarea si pe pleoapa inferioara, sub linia genelor, dar incepind de la mijlocul ochiului si continuind trasarea liniei inspre coltul extern inferior al ochiului.

5. Cele doua linii trasate trebuie sa se intilneasca in coltul extern al ochiului, formind un V


Aplicarea corectorului / anticearcanul

Corectorul se foloseste doar daca cearcanele sint vizibile Se poate folosi si pentru acoperirea petelor de piele. Se aplica peste fondul de ten

1. Foloseste pensula pentru corector (concealer)

2. Incarca virful pensulei cu o cantitate mica de corector. Aplica punctat, sub pleoapa inferioara, sub forma de semiluna.

3. Estompeaza foarte bine produsul, pentru a nu exista linii de demarcatie in machiaj


Aplicarea tusului

Eyeliner-ul este probabil unul dintre cele mai populare instrumente de machiaj datorita versatilitatii sale. Rolul sau este atat de a ajusta anumite aspecte, de a infrumuseta machiajul pleoapei, de a accentua sprancenele, defini forma ochilor si a buzelor, si chiar de a va desena o alunita falsa.

1. Foloseste pensula pentru tus.

2. Incarca virful pensulei cu tus lichid, creion sau tus pudra.

3. Incepe trasarea chiar deasupra liniei genelor, din coltul intern al ochiului catre coltul extern.

4. Aplica in acelasi mod si sub linia genelor de pe pleoapa inferioara.

5. Pentru a obtine o linie mai slaba, repeta miscarea, dar cu o pensula curata, fara tus.


Machiajul sprancenelor naturale

1. Foloseste pensula pentru sprincene, cu forma inclinata.

2. Incarca virful pensulei cu culoare pentru sprincene.

3. Incepe aplicarea din partea plina a sprincenelor, folosind virful pensulei. Foloseste pensula pe post de pieptan, indreptindu-te spre coltul extern al sprincenei.

4. Aplica culoarea usor, intr-o singura directie, urmarind forma sprincenei si directia de crestere a firelor de par.

5. Aceasta tehnica permite aplicarea culorii intre firele de par si va realiza efectul de sprincene naturale.


Aplicarea Rimelului

Mascara reprezinta piesa de finish a machiajului ochilor- un machiaj fara mascara pare neterminat.

1. Aplicarea rimelului incepe cu intoarcerea genelor pleoapei superioare. Aplicarea primer -ului pe varful genelor este optionala.

2. fara primer- Aplicati rimelul pe varful genelor inclinand capul pe spate si privind in jos.

3. cu primer-  Inclinati capul in jos, uitati-va in sus in oglinda si aplicati mascara Mascara se aplica incepand din extremitatea interna a ochiului catre coltul extern, printr-o miscare orizontala in zig-zag, pe o lungime corespunzatoare a doua treimi din gene- catre extremitati (aplicatorul se pozitioneaza paralel cu pleoapa). Pentru un efect de gene dese incepeti aplicarea in zig-zag de la baza genelor.

4. Daca doriti un efect mai dramatic aplicati si al doilea strat de mascara (dupa ce ati asteptat cel putin 1 minut pentru uscare) insistand pe genele din coltul extern.

5. Aplicati pe genele pleoapei inferioare mascara prin miscari ritmice verticale, descendente, cu varful aplicatorului (vertical). Se recomanda aplicarea in coltul extern pentru a deschide privirea mai mult.


Gasirea culorii potrivite dv. pentru fond de ten, pudra sau concealer poate fi o misiune dificila. Venim in ajutorul dv. Ghidul culorilor va ajuta sa intelegeti ce inseamna fiecare Shade MAC. Numele fiecarei culori este o combinatie de litere, urmata de cifre. Astlef culoarea de inchide  de la 15 (f. pal) la 55 (f. intunecat).  C, NC, N, NV sau W distinge între tonurile pielii diferite.

Biking Adventures

Pentru a intelege cum MAC isi denumeste nunatele , dedesupt aveti denumirea lor explicita.

Biking Adventures

Primul pas in Alegea culorii potrivite, este sa te uiti pur s simplu la pietea ta, fara make-up, in lumina zilei. In cazul in cate pielea ta bate mai mult spre galben/olive, galben/ bej, atunci vi se potriveste Neutral Cool sau "NC". Daca pielea dv. este un bej neutru atunci vi se potriveste Neutral sau "N". Dacă pielea dumneavoastră pare mai roz /bej, vi se potriveste Neutral Warm sau "NW" .


Mac Training CD

MAC Pro Cosmetics

Training Manuals (CD)

Pret 120 RON


email: sales@mac-cosmetics-usa.ro

Tel: 0765 640 029