cosmetice

Ce fard de pleoape mi se potriveste?

Ce fard de pleoape mi se potriveste?

 

Sigur v-ati intrebat ce culori sa aplicati pe pleoape pentru a va imbunatati aspectul, astfel ca acest articol incearca sa va ajute putin.

Pentru a va pune in evidenta privirea, este necesar sa cunoasteti nuantele opuse culorii irisului vostru. Nuantele de fard pe care trebuie sa le alegeti sunt cele complementare culorii irisului. Puteti alege din gama extrem de diversa a Farmasi.

 

Daca aveti ochii albastri

 

Potrivit rotii culorilor, daca aveti ochii albastri, atunci culorile complementare sunt galben si portocaliu. Mizati atunci pe tonuri calde, precum portocaliu, cupru, auriu, maron sau tonuri reci, cum ar fi piersica, coral sau roz.

Noi va propunem, de la Farmasi, fardul de pleoape cremos 3 G urmatoarele nuante: “Golden Shot” sau “Orange Pop”.

Pentru ochii verzi

 

In acest caz, culoarea complementara este rosu. Prin urmare, daca aveti aceasta culoare a irisului, puteti incerca tonuri calde, cum ar fi visiniu, cupru, maron sau rosu.

La fel de potrivite sunt si tonurile reci, precum roz, mov, culoarea prunei si gri, care sunt, de asemenea, parte a procesului de punere in evidenta a ochilor.

Puteti alege fardul de pleoape mono 5G in nuantele care se gasesc in portofoliul Farmasi: “Sugar Plum”, “Smoky Plum” sau “Coffee Browne”.

Pentru cele cu ochi caprui

 

Aceste doamne se pot considera cele mai norocoase, deoarece au o gama larga de optiuni, pentru ca totul se va potrivi.

Depinde doar de ele ce vor alege, de la tonuri de aur, trecand la verde kaki si ajungand la violet, orice nuanta poate fi folosita pentru a evidentia privirea.

Si in acest caz, puteti gasi la Farmasi o nuanta care sa vi se potriveasca: poate fi un fard cremos 3G “Green Bean” sau unul mono 5G “Rock Star”.

Ochii gri

La fel ca si in cazul ochilor caprui, pentru doamnele care au irisul de culoare gri, isi pot permite sa utilizeze multe nuante de fard de pleoape cu pigmenti cosmetici variati..

Insa, un liner negru sau o linie frumoasa, dar mai discreta, de creion Khol va fi cel mai frumos efect. De regula, nuantele intunecate in tonuri reci, cum ar fi, de exemplu, prune, vor fi perfecte.

Ideale sunt nuantele de la Farmasi: “Black Tied”, “Amazon Green” sau “Red Earth”.

Daca ochii vostri sunt de culoare maron inchis spre negru

Pentru a va pune ochii in valoare, aplicati mici umbre sau pe intreaga suprafata a pleoapei farduri in nuante de gri, maron sau kaki.

Puteti, de asemenea, sa apelati la umbre satinate sau irizate in tonuri de cupru sau de aur, care va vor aduce lumina in ochi.

Unele culori sunt adesea descurajante, cum ar fi albastrul pentru ochii albastri, dar daca doriti un astfel de machiaj, nu trebuie sa ezitati, deoarece make-up-ul este facut sa te distreze, sa te faca sa te simti bine.

Trebuie insa sa retineti ca, pentru a va evidentia ochii, este nevoie sa luati in considerare mai multe criterii: forma ochilor, culoarea parului si a tenului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *