cosmetice

Rujurile lichide de la MAC

Rujurile lichide de la MAC

Cosmeticele MAC au un mod natural si placut de a reinventa formule si a se impleti in colectii personalizate. Fie ca vorbim de produse destinate machiajului ochilor, tenului sau buzelor, MAC si-a creat un obicei din a surprinde, si aici nu ne referim calitativ, la acest capitol existand o amprenta de mult pavata, ci la nivel de inovatie si diversitate.

 

Pigmentul si luciul de buze

In cea mai recenta colectie MAC se poate sesiza cu usurinta o gama larga de rujuri, care in realitate aduc cu cele lichide, dar care au consistenta usor diferita de acestea. Versicolour varnish cream lip stain, sunt o fuziune lejera intre pigmentul regasit in rujurile menite sa reziste o perioada indelungata pe buze si stralucirea si formula relaxanta pe care o au luciurile de buze. Mai mult, chiar daca par a fi mult prea lejere pentru a rezista pe buze pentru o perioada indelungata de timp, MAC a conceput o formula care sa iti garanteze ca produsul nu se va sterge si te va acompania pana la 12 ore.

 

Luciul cu stralucire dubla si sclipici

In traducere libera este denumit rujul de sticla, in fapt, colectia Disney Aladdin, aduce trei modele de lip coat ori luciuri de buze ce pot avea o dubla intrebuintare. Poti alege sa le folosesti in varianta lor simpla, caz in care buzele tale se vor desfata cu sclipici din abudenta si o stralucire de doua ori mai intensa decat a unui luciu de buze normal. Exista si o a doua intrebuintare, peste baza deja existenta pe buze, luciu sau ruj, dupa cum ai preferat, poti sa aplici un strat de lipglass din colectia Disney Aladdin de la MAC, schimbandu-ti complet look-ul. Nu numai ca vei dobandi o stralucire ca de oglinda, dar vei avea si o tenta extra pe buze. Lipglass-urile vin in trei nuante, special pentru a acoperi mai multe preferinte.

 

Luciul de buze cremos

In realitate vorbim iarasi de o fuziune intre un ruj cremos si luciul de buze. Oricum va recomanda si rujurile lichide de la Farmasi cu textura si aspecyt apropiat. Rujurile cremoase au ca fundament hidratarea si impregnarea unei culori care sa reziste. Luciul de buze este folosit cel mai adesea pentru un look fresh, lejer, acordand un luciu suplimentar buzelor tale. Cand contopesti cele doua formule vei da peste ceea ce MAC numeste Cremesheen glass. Datorita mixului de ingrediente, luciul de buze cremos se va simti altfel pe buze, dand senzatia de prospetime, hidratare, textura cremoasa fiind imprumutata de la ruj, in vreme ce finisajul lucios si straluctior de la luciul de buze. Aceasta formula inovatoare este alegerea perfecta daca vrei sa ai o pata de culoare, esti totusi fana a luciului de buze, dar nu iti place senzatia lipicioasa pe care luciul o lasa uneori.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *