cosmetice

Tendinte in machiaj anul acesta

Tendinte in machiaj 2019

Cand vine vorba despre make-up indiferent ca folosim fond de ten iluminator de la Farmasi sau ruj de la Avon, cea mai des intalnita intrebare este care care este tendinta pentru anul acesta. Raspunsul este variabil intrucat machiajul in tendinta este cel care ti se potriveste tie cel mai bine.
Desi nu se pot face anumite ghidaje exacte in ceea ce priveste machiajul, sunt anumite criterii de care trebuie tinut cont. Anul acesta a revenit stilul anilor ’90. In acest caz, mai putin folosit este machiajul tenului portelanat, cu iluminare excesiva si de incarcare a tenului, facand loc unei noi tendinte care presupune machiajul simplu, mat, care dau tenului aspectul fresh si hidratat.

Machiajul sprancenelor

In al doilea rand, de o mare importanta o reprezinta si sprancenele, acestea fiind necesar sa arate cat mai natural, nestilate excesiv si incarcate, ci desenate in nuante naturale, potrivite culorii firului de par.
Anul acesta revine culoarea roz la machiaj! Dar nu peste tot in acelasi timp.Aveti grija , rimelul Farmasi foloseste pigment d ela Mac Cosmetics si este de foarte buna calitate.El poate fi folosit pe pleoape sub forma de glitter( foarte la moda anul acesta), unghii, pometi, sau pe buze. De asemenea, ca tot aducem in discutie culoarea buzelor, anul acesta se poarta culorile intense: maro, negre, puternic colorate, sau rosu , acesta din urma se prefera aplicat neglijent, pentru a da un efect de buze muscate.

Anul 2019 ne vrea indraznete, iar consultantii de la Farmasi Romania ne recomanda sa adaugam in machiajul zilnic culori precum auriu, texturi metalice, glitter, in special pe pleoape, acest tip de make-up va atrage ,multe priviri asupra noastra. Se poate folosi si conturul negru, mult indragit de noi, insa anul acesta se foloseste mai putin stilul bold si mai mult liniile subitiri, sau colorate discret cu fard.
Oricare ar fi preferintele tale, poti combina oricare dintre tehnicile sugerate mai sus; important este sa alegi exact ceea ce ti se potriveste cel mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *